Posted by Elijah May | Uncategorized

Een open haard is een echte sfeerbrenger voor in je huis. Helaas is niet elk huis geschikt om een open haard te plaatsen. Veel mensen kiezen daarom voor een kunsthaard, maar dit zorgt niet altijd voor de gewenste sfeer. Tegelijkertijd vinden veel mensen het erg fijn om lekker in de tuin zitten. Het enige probleem is daarbij soms dat het buiten te koud is. Vooral onze Nederlandse zomers, maar ook natuurlijk de winters, zijn te koud om ’s avonds nog gebruik te maken van het terras. Deze twee wensen komen allebei in vervulling met een terrashaard: de open haard voor in je tuin.

Wat is een terrashaard?

Allereerst zijn er diverse modellen terrashaarden op de markt. Een definitie voor een typische terrashaard is er dus eigenlijk niet. Waar je wel op kunt rekenen bij een terrashaard is een combinatie van sfeer en warmte. Een terrashaard zet je op je terras neer, het liefst in de buurt van een zithoek. De schacht van de haard zorgt ervoor dat de rook zich naar boven toe ontwikkelt. De opening (die vaak ook nog deels of geheel te sluiten is) zorgt ervoor dat het overal rondom de haard lekker warm wordt. Ideaal dus om met het hele gezin ’s avonds lekker na te genieten. De warme gloed zorgt daarbij voor meer zichtbaarheid en een heerlijke intieme sfeer.

Voorbeelden van toepassingen

Je kunt een terrashaard voor verschillende doeleinden gebruiken. Of je nou een feestje organiseert of gewoon rustig buiten wilt relaxen, een terrashaard maakt het mogelijk. Ook heb je bij veel terrashaarden de mogelijkheid om ze ook als BBQ te gebruiken. Kun je het jezelf al voorstellen? Na heerlijk bereid vlees te hebben gegeten buik je nog lekker uit bij een vuur dat je niet meer aan hoeft te steken.

Wat voor terrashaard wil jij?

Ben je er al over uit? Als je een terrashaard aanschaft zul je merken dat geen enkele zomer meer hetzelfde is. Kijk in het assortiment aan terrashaarden en beslis voor jezelf wat voor model het beste in jouw tuin past. Je vindt op het internet de nodige producten, van kleinere sfeermakers, tot robuuste buitenkachels.

You can leave a response, or trackback from own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.