Posted by Elijah May | Uncategorized

Het wordt weer goed weer en dan is het tijd om je tuin een opknapbeurt te geven. Wat je kan doen om je tuin er weer op te frissen is een nieuwe tuinafsluiting plaatsen en tussen de tuinafsluitingen een houten tuinpoort te plaatsen. Houten tuinpoorten vindt je in allerlei materialen en maten maar wat zijn nu dé houten poorten van het moment?

Kastanje tuinpoortenhoutentuinpoorten1

Houten tuinpoorten die het meest duurzaam zijn en weinig onderhoud nodig hebben, zijn de tuinpoorten in kastanjehout. Dit onbehandelde hout is bestand tegen vocht en schimmels door de chemische samenstelling van het hout. Hierdoor heb je geen dure onderhoudsmiddelen nodig om het ieder jaar weer te reinigen van groene aanslag.

Bovendien zien deze houten tuinpoorten er ook nog eens zeer goed uit. Het is de laatste jaren een enorme trend geworden hier in Europa om een je tuin te omheinen met een kastanje afsluiting en deze dan te vervolledigen met een kastanje poort. Dit komt in de eerste plaats omdat ze zo lang meegaan en omdat de prijs ook zeer aantrekkelijk is. In tegenstelling tot andere houten poorten is deze poort vrij goedkoop.

Met een kastanjehouten tuinpoort heb je dus alleen maar voordelen: het gaat lang mee, heeft geen onderhoud nodig, ziet er goed uit en is vrij goedkoop.

Maak van je tuin een mooi geheel

Wanneer je kiest om een kastanje poort te plaatsen, kan je best opteren om je tuin ook af te sluiten met een kastanje tuinscherm. Deze tuinschermen hebben dezelfde voordelen omdat ze van hetzelfde hout zijn gemaakt en doordat ze er hetzelfde uitzien maat je van je tuin een mooi geheel. Je zal zien dat als je deze houten tuinpoort plaatst in combinatie met een kastanje afsluiting dat je een zeer gezellige en open sfeer creëert in je tuin.

You can leave a response, or trackback from own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.