Posted by Elijah May | Uncategorized

 

Bij een tuin denken veel mensen als eerste aan de planten en bloemen, toch zijn het vaak de verharde delen waar je het meeste profijt van zult hebben. De aanleg van een terras kan de manier van wonen compleet veranderen, daarbij zijn er een groot aantal mogelijkheden en overwegingen. Laten we de voornaamste opties eens wat nader bekijken.

Woonruimte in de tuin

Bij een terras aanleggen door tuinen JK wordt als eerste geluisterd naar de wensen van de klant. In dit gesprek ontstaan er vaak nieuwe idee├źn voor toepassingen. Zo kan een terras in de tuin op verschillende manier worden ontworpen, van een bestrating met tegels, gepolierde beton of met een vlonder van hout. In alle gevallen ontstaat er extra oppervlakte bij het huis waar je vaak gebruik van kunt maken. In combinatie met een terrasoverkapping kunnen deze extra vierkante meters verhard vloeroppervlak een kleinere woning plotseling veel groter maken.

Onderhoud aan het terras

Hoewel een verhard terras op een zeer onderhoudsvriendelijke wijze aangelegd kan worden, zal regelmatig onderhoud nodig blijven. Bij hout kan dit het verwijderen van mos zijn, bij tegels moet je bijvoorbeeld opletten met het gebruik van een hogedrukspuit omdat hiermee de tegels beschadigd kunnen raken. Informeer bij aanschaf van een terras in de tuin altijd naar de beste wijze van onderhoud om langer te genieten van de tuin.

You can leave a response, or trackback from own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.