Posted by Elijah May | Uncategorized

Zitten in je tuin en helemaal nergens aan denken, dit is toch het ideale leven? Bij dit ideale leven hoort er natuurlijk ook een ideale tuin erbij. Maar hoe creëer je nou die ideale tuin? In dit artikel ga ik je wat handige tips geven voor het creëren van je eigen buiten paradijs. Veel leesplezier! 

 

Veranda 

Een veranda is een aanbouw van een woning. Een veranda kan je ontwerpen zoals jij het wilt. Sommige veranda’s zijn helemaal van glas of van hout. Een veranda is een ideale plek om te relaxen als je in de schaduw wilt zitten. Wat ook heel fijn is dat je lekker droog staat onder je veranda. Ben jij zelf een echte creatieveling? Overweeg het dan eens om je veranda zelf te gaan bouwen. Maak een ontwerp en ga dan naar de lokale bouwmarkt voor je spullen. Je zult merken dat je er nog meer plezier van zult hebben. Wil je liever niet zoveel moeite doen maar wil je wel een afdakje boven je hoofd hebben? Kijk dan eens naar een knikarmscherm. Een knikarmscherm is heel handig en je kan hem ook inklappen. Mijn knikarmscherm heb ik bij Rainbow Collection gekocht. 

 

Gras 

Gras is heerlijk om het onder je voeten te hebben. Helaas lukt het niet iedereen om gras te laten groeien in hun tuin. Ik ga je hele handige tips vertellen hoe het je wel gaat lukken. Graszaad kan je het beste bij een minimumtemperatuur van 10 graden doen. Zaaien in het vroege najaar is verstandig omdat de grond nog de warmte van de zomer vast houdt. 

 

Hottub 

Stel je voor: een koude winternacht en je neemt een heerlijke duik in de hottub. Heerlijk! Een hottub is de ideale manier om heerlijk te ontspannen. Heerlijk in het water chillen met een glaasje wijn in je hand. 

You can leave a response, or trackback from own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.