Posted by Elijah May | Uncategorized

De aanwezigheid van veldmuizen kan erg vervelend zijn. Veel mensen zijn bang voor muizen, maar dat is voor veel bewoners nog niet eens het voornaamste probleem. De muizen zorgen bovenal voor lawaai, zorgen ervoor dat de woning als vies wordt ervaren en kunnen schade aanrichten aan de gezondheid en de spullen die in huis staan. Het is daarom zaak om zo snel mogelijk na ontdekking van veldmuizen De Bestrijdingsbrigade in te schakelen zodat de muizen bestreden kunnen worden.

De aanwezigheid van muizen opmerken

In sommige gevallen is het vrij evident dat er muizen in de woning aanwezig zijn. Wanneer u een muis ziet wegrennen wanneer u de kamer in loopt of muizenkeutels onder het bed vindt, dan is het duidelijk dat de ongenode gasten in uw woning vertoeven. Ook wanneer u ’s nachts geluiden hoort die aan knagen of knabbelen doen denken, kunnen muizen daarvan de oorzaak zijn.

Soms is het echter minder duidelijk: sommige muizen zijn zeer bedreven in het zich weghouden voor de bewoners. U kunt soms merken dat de muizen aanwezig zijn wanneer u aangevreten voedselresten vindt of wanneer het op sommige plekken in huis erg vreemd begint te ruiken (of beter gezegd: stinken).

Effectief verwijderen

Het is zaak om de verwijdering van de muizen aan een expert over te laten. U weet dan immers zeker dat de kans op het voorgoed weg krijgen van de muizen zo groot mogelijk is. Muizen kunnen tal van virussen met zich mee dragen en bovendien voor grote schade zorgen die niet altijd direct wordt opgemerkt. Denkt u maar aan het beschadigen van isolatiemateriaal, doorknagen van kabels of het achterlaten van uitwerpselen waardoor er vliegen worden aangetrokken. Laat dus zo snel mogelijk een professioneel bestrijdingsbedrijf langskomen voor de verwijdering van veldmuizen.

 

You can leave a response, or trackback from own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.