Posted by Elijah May | Uncategorized

Een veegmachine is een tuinartikel, wat vooral in de herfstmaanden, goed van pas komt. Wie wil er nu niet de schoonste tuin van de buurt. Ben je van plan om een veegmachine aan te schaffen om van dat eeuwige vieze tuinpad af te komen, let dan op een aantal punten.

Uiterlijk

Een veegmachine ziet er vaak geweldig uit. Je denkt direct wanneer je zo’n mooi exemplaar ziet, die wil ik ook! Ga echter eerst eens informatie inwinnen over de verschillende merken. Een mooi uiterlijk hoeft niet altijd een efficiënt apparaat te zijn.

Dulevo en HD industrial zijn de grotere merken onder de veegmachines. Ze hebben een gemiddeld sterker chassis. Deze komt goed van pas voor de hydrauliek en de verbrandingsmotor.

Container

De Dulevo en HD industrial zijn standaard voorzien van een stalen of kunststof container. De stalen variant is het sterkst en ook de duurzaamste. Er kunnen geen gaten of scheuren in de container ontstaan. Zou dat wel het geval zijn, dan zuigt het apparaat valse lucht en werkt de veegmachine niet optimaal.

Paneelfilter of stofdoekfilter?

De goedkopere veegmachines zijn meestal voorzien van een paneelfilter. Paneelfilters zijn sneller verzadigd. Deze moeten één maal per jaar worden vervangen. Stofdoekfilters zijn gemaakt van polyester. Is duurzaam en gaat meestal nog langer mee dan de veegmachine zelf. Geen onkosten meer wanneer het filter goed wordt onderhouden.

Elektrische of hydraulische aandrijving?

Wil je een minder storingsgevoelige motor, dan is de keus van een hydrauliek-aandrijving een verstandige beslissing. Ook is een hydraulische motor sterker. Grote veegmachines hebben altijd een een hydraulische motor. Elektrische motoren zie je eigenlijk alleen bij de kleinere(goedkopere) machines.

Sneller en lichter karwei met de veegmachine

Wanneer we wat ouder worden zijn we niet meer zo soepel. Wat is het dan prettig om met gebruik van een veegmachine je tuin spic en span te krijgen. Jouw tuin is altijd schoner, dan de tuin van de buurman die nog met de hand veegt. De veegmachine is een prima oplossing om van een vervelende veegklus een gemakkelijk karweitje te maken. Kijk voor alle informatie op de website en laat je inspireren.

You can leave a response, or trackback from own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published.